• UWAGA! W związku z brakiem opadów deszczu, wilgotność ściółki w lasach jest na bardzo niskim poziomie, co oznacza ekstremalne ryzyko pożarowe lasów. Apelujemy o zachowanie szczególnej ostrożności i nieużywanie ognia w lesie i jego sąsiedztwie. W przypadku zagrożenia - dzwoń na 112
Zamknij komunikaty

Walne Zebranie Sprawozdawcze Członków Koła PZW nr 6 Nowy Glinnik 2019 rok

DSC_0067.jpg

Walne Zebranie Sprawozdawcze Członków Koła PZW nr 6 Nowy Glinnik.

W sobotę 9 lutego odbyło się Walne Zebranie Sprawozdawcze członków Koła Wędkarskiego na 6 Nowy Glinnik za 2018 rok. Na zebranie przybyło 36 wędkarzy koła oraz zaproszeni goście z kół tomaszowskich oraz przedstawiciel ZO PZW w Piotrkowie Tryb. Zebranie sprawozdawcze to czas podsumowań działań zarządu w roku 2018, wyróżnień zwycięzców klasyfikacji Grand Prix czy zadawanie pytań do władz koła czy okręgu.

Zebranie prowadził przewodniczący kolega Karol Stompór. Szybko i sprawnie przedstawiono sprawozdania zarządu za 2018 rok, sprawozdanie finansowe czy sprawozdanie Komisji Rewizyjnej.

Nadszedł też czas na wyróżnienie wędkarzy. Przedstawiciel ZO PZW w Piotrkowie Tryb. kolega Daniel Krzywkowski odznaczył Srebrną Odznaką PZW za zasługi dla Wędkarstwa Polskiego dwóch kolegów Rafała Kryszewskiego i Mariusza Wójciaka.

Za zwycięstwo w klasyfikacji Grand Prix wyróżniono w kategorii senior +55 Czesława Miniatorskiego, Henryka Bernaciaka i Adama Stompora a w kategorii senior Romana Mirosława, Mirosława Przybyłka i Mariusza Smolaka. Zwycięzcy otrzymali puchary i pamiątkowe koszulki "Wędkarz roku 2018". Okazałą statuetkę z rybą otrzymał zwycięzca konkursu "Najdłuższa ryba sezonu" kolega Jacek Marek. Zarząd koła wyróżnił dyplomem Zarządu Koła czterech kolegów Mateusza Wójciaka, Tomasza Latosińskiego, Czesława Miniatorskiego i Jacka Marka.

Zebrani zatwierdzili przekazane sprawozdania oraz plan pracy i plan imprez na 2019 r.

Na zakończenie Prezes Koła Sławomir Ryś złożył życzenia na nowy rok, życząc samych sukcesów wędkarskich.

Sławomir Ryś
Prezes Koła

Proszę określić gdzie leży problem:
Link